Concision

« Je n’ai pas eu le temps de faire court… »

Pascal

Op maandag 2 mei 2016 zijn we (de leerlingen uit het tweede jaar) naar Leuven gegaan. We zijn er de hele dag gebleven. We hebben met de bus gereisd en we zijn om 8u15 vertrokken.

We zijn rond 10 u in Leuven aangekomen. De gidsen wachtten op ons om de groepen te vormen. Het bezoek is snel begonnen. Tijdens twee uur heeft iedereen in de stad gewandeld om het Stadhuis, de Sint-Pieterskerk, het Groot Begijnhof en de bibliotheek te ontdekken. Het was een beetje lang maar toch interessant. Er zijn veel mooie gebouwen en plekken in Leuven.
's Middags hebben we 3 uur vrije tijd gehad. We hebben een restaurant of een snack mogen kiezen om te eten. Het was een goed idee. Na het middagmaal hebben we op vragen moeten antwoorden. De vragen waren niet te gemakkelijk en niet te moeilijk. We mochten toch antwoorden aan Leuvenaars vragen als we ze niet vonden.
Tenslotte hebben we de Kruidtuin bezocht. Er waren veel prachtige bloemen en veel planten. Het was indrukwekkend!
Om 16 uur zijn we uit Leuven vertrokken. We moesten normaal rond 18 u in Barvaux aankomen maar de buschauffeur heeft zich vergist en we zijn met dertig minuten vertraging op school aangekomen. Het was lang maar we hebben het leuk gehad :)

We bedanken onze leraressen voor die hartstikke leuke dag! Het was interessant omdat we veel dingen hebben geleerd.

Wat een fantastische dag!

Aller au haut